2013. november 21., csütörtök

Néhány tudnivaló a blogról illetve a blogom szereplői



A megszólítás: Eme bejegyzést kivéve mindegyik Szia Adrienn-nel kezdődik. Ő ugyanis a személyi edzőm, aki kitalált nekem egy edzéstervet (az ebben megadott gyakorlat mennyiségeket próbálom hozni illetve néha túl is szárnyalom azokat) Az Ő ötlete volt egy füzet írása az élményeimmel étrendemmel és a változó súllyal kapcsolatban. Mint egy napló. Tehát lehetne a kezdés mindig „Kedves Naplóm!” is, de én ezt a megszólítást inkább érzem egy lakatkával lezárt bakfis emlékkönyvébe valónak semmint egy blogba.

Az ő jelenléte a történetben hatásos ellenérv jó akarók tanácsai ellen. Róluk is kell egy pár szót ejteni. Abba már bele sem merek gondolni mi lenne velem ha ezek az emberek nem barátaim, ismerőseim hanem esküdt ellenségeim lennének.

Ha úgy tetszik, Ő ennek a blognak a múzsája. ;-)


Fittin Center
Különösen fontos a történetben. Ausztria egyik legelterjedtebb fitnesz centere. A belőle alkotott magyarosított ige gyakran szerepel a blogban és a szóhasználatban. Úgy mint: Fittizek, megyek fittizni, izzadok a fittizdében stb. :) Egyben a blog névadója is.



Kaloriabázis.hu
Az oldal, ahol egy darabig a kalóriákat számoltam. Ma már csak a grafikonját illetve az oldal tetején lévő emberkét használom. Az emberke jelzi, hol tartok. A bal széle a 140 kilót jelzi a jobb a megcélozott nyolcvanat.


Edzésterv
A jelenlegi edzéstervem, ami alapján edzek. Illetve, amit olykor ilyen vagy olyan irányba elcsalok. ;-) A megadott értékekre sokszor hivatkozom a blogban

Az aktuálisan használt súlyokat most már egy külön megszerkesztett Excell tábla tartalmazza. Néha fel-fel bukkan a blogban. Különösen olyan időszakokban, amikor változás van benne.

Így néz ki:



Kínzókamra
A fittiző egy része, ahol a fekvenyomó és egyéb más masinák találhatók. (Kardió nem)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rizseshús

 Hozzávalók kb 4 adagra 150gr rízs fél kiló csirkemell fej vörrös hagyma fűszerek: só, bors, paprika, kakukkfű, majoranna olaj Hagyma olajon...