2013. december 16., hétfő

Advent harmadik vasárnapja


Szia Adrienn

Sok jó hírrel nem szolgálhatok sajna. Azért is ritkultak az írásaim, mert a nem túl látványos hírekkel az ember sosem siet annyira. Sajnos a december (ahogy várható volt) elég sok vendégesdit, ünnepelősdit és ilyeneket hoz magával, ami egyrészt termékeny táptalaja a potya kalóriáknak és persze a rendszertelen életmódnak, tehát az össze-vissza evésnek és a sebtiben összetákolt étkeknek.

A mikulás, a munkakeresés, és a jövő évi tervek előkészítése sajnos nem kedvez annak a tervezésnek, amit az új kajarend megkíván. Noha 100€-t sikerült otthagynom az élelmiszerboltban halakra meg szusi kellékekre az új kajalistát még át sem futottam rendesen. Illetve pl. azt sem tudom, hogy a kókuszzsírt hol fogom majd használni.

Ráadásként az elmúlt pár napban úgy legyengített a megfázás, hogy az élethez sem volt kedvem nem, hogy edzeni. (Öröm az ürömben, hogy a megfázás is biztosít jelentős folyadékveszteséget.)

A jövő évtől illetve már ez év utolsó heteiben is több dologba fogok egyszerre belevágni így a szervezésen különös hangsúly kell legyen.

Így eme borongós bevezető után nézzük a számokat, amik szintén hasonlókat mutatnak (bár lehetne rosszabb is)




Mint látod a derék és súly méretek kivételével mindegyik stagnál. Ha azt a fél kiló csökkenést egyáltalán bele akarom számolni. Ha megfigyeled most kezd a tervezett fogyás ütem és a valódi találkozni. Mondjuk ha azt veszem, hogy még csak most jön a hónap második fele a maga plusz kalóriáival optimizmusra nincs ok.

Beillesztem ide a módosított edzéstervet:


A sukrin viszont (teába legalábbis) bevált.

Más téma: Számítógép ügyben nem is tudom mibe maradtunk. Majd írd meg nekem légyszi'.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rizseshús

 Hozzávalók kb 4 adagra 150gr rízs fél kiló csirkemell fej vörrös hagyma fűszerek: só, bors, paprika, kakukkfű, majoranna olaj Hagyma olajon...